kantine

Kantinedrift

Kløver Renhold er en del av Toma-gruppen og vi tilbyr kantinedrift for større og mindre bedrifter. Vi tilpasser vårt tilbud etter behov og tilbyr alt fra frokost, lunsj, overtidsmat og mat til møter og konferanser.

Vi vektlegger et variert og sunt kosthold med fokus på ernæringsrik mat.

Kantinedrift for større bedrifter

Vårt hovedkonsept passer for den som ønsker et rikholdig og variert tilbud gjennom hele arbeidsdagen. Konseptet inkluderer frokost, lunsj, overtidsmat, og mat til møter, kurs og konferanser. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov og tilbyr også enklere kantinedrift med et mindre utvalg og kortere åpningstid, med samme kvalitet og høye servicenivå.

Kantinedrift for mindre firma

For mindre bedrifter leverer vi på døren en ferdig lunsjbuffet satt sammen av våre dyktige kokker. Vi vektlegger en meny som varierer fra dag til dag. Lunsjen leveres på døren til avtalt tid.

Unngå kø i kantinen

For å unngå kø i lunsjpausen leverer vi effektive kantinetjenester med de beste og mest fleksible kasse- og betalingsløsninger.

Fruktlevering

Vi tilbyr også levering av frisk frukt til arbeidsplassen servert på dekorative fruktfat. Kontakt oss i dag for en fruktavtale til din bedrift.

Møte- og konferansemat

Planlegger bedriften et møte, en konferanse eller kanskje et internt arrangement? Vi tilbyr en spennende meny tilpasset dine ønsker og behov. Kontakt oss i dag for en nærmere prat om ditt neste arrangement.